Ще търся експерти. Това заяви Димитър Главчев след срещата с

...
Ще търся експерти. Това заяви Димитър Главчев след срещата с
Коментари Харесай

Димитър Главчев ще търси експерти за служебното правителство

Ще диря специалисти. Това съобщи Димитър Главчев след срещата с президента . Не мисля, че съм, добави той.

На въпроса дали ще остави някой от сегашния кабинет, той попита дали може да се уточни неполитическа фигура от Министерския съвет.

Веднага Главчев стартира диалозите за министри. Още в понеделник той ще подаде молба за неплатен отпуск от поста си в Сметната палата. Ще поддържа връзка намерено с медиите.

Служебният министър председател сподели, че много от дълго време не е разговарял с Борисов и не го е виждал.На 28 юли предходната година се видели с Борисов, когато е определен за ръководител на Сметната палата и видял сътрудниците си от ГЕРБ в Народното събрание.

Димитър Главчев ще се постарае да се вмести в поставения му период от Румен Радев, с цел да са изборите 2 в 1.

Няма да отстъпя от християнските полезности. Ще повеждам диалози с доста хора, даде обещание той. За него Калин Стоянов е специалист, не политическо лице. Не може да каже дали ще остави някой от актуалните министри. Димитър Главчев сподели още, че решението да стане длъжностен министър председател било мъчно.

Ще се постарая служебното държавно управление да не забави пътя към Еврозоната и Шенген, даде обещание той. Не виждам по какъв начин Асен Василев ще бъде в служебното държавно управление, посочи Главчев.
 Единствено Димитър Главчев поискал да е министър председател в длъжностен кабинет
Единствено Димитър Главчев поискал да е министър председател в длъжностен кабинет

Той има седем дни да върне мандата изпълнен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР