Ще търсим разговори с тези, които са възможни партньори –

...
Ще търсим разговори с тези, които са възможни партньори –
Коментари Харесай

Филип Станев: Между „Има такъв народ“ и ДПС има толкова връзка, колкото между белите мечки и пингвините

Ще търсим диалози с тези, които са вероятни сътрудници – хората на Мая Манолова и хората на Христо Иванов, тъй като те са единствените отвън това статукво. Това съобщи пред bTV Филип Станев от Има Такъв Народ.

Еднолични решения в такава страна като България са неприемливи. Ние не сме Турция на Ердоган. Трябва да има диалог и разговор. Предните ни ходове бяха медийна тактика, тя сработи добре, очевидно обаче жителите по този начин разпределиха вота, че е невероятно единствено един политически индивид да сформира независимо ръководство, сподели Станев.
 Има Такъв Народ ще стартира съвещания с обединенията, от които чака поддръжка в Народно събрание Има Такъв Народ ще стартира съвещания с обединенията, от които чака поддръжка в Народно събрание
Обрат в позицията на " ИТН " - преди да показват новото си предложение за държавно управление с техен мандат, ще проведат консулта...

За първи път от 12 година насам рухна митът, че Борисов е несломим, че той мачкал, в този момент към този момент не е по този начин. Ние сме първа политическа мощ. Сега жителите желаят да получат тази убеденост и успокоение, от които имат потребност, означи Станев.

Ние сме длъжни да съставим кабинет, който да покаже, че е допустимо да се работи по други метод в България, а не като Борисов, Царя, тройната коалиция и Костов и така нататък Ние не желаеме да водим диалози за постове. Заради персоналните суети и стремежи на съответни политически субекти се стига до разводи и кавги.

Да не гледаме на страната като на баница, посочи Станев. Не може да слагаш напред персоналната си упоритост, акцентира той. Ние считаме, че Движение за права и свободи дружно с ГЕРБ в неофициално съглашателство извървяха този път, който ни докара до тук.

Между „ ИТН “ и Движение за права и свободи има толкоз връзка, колкото сред белите мечки и пингвините. Както знаете те живеят на разнообразни континенти. Не желаем да работим с такива политически субекти като Движение за права и свободи, разяснява още Станев.
 Вигенин напомни, че Българска социалистическа партия не са обещавали безусловна поддръжка за кабинет на ИТН Вигенин напомни, че Българска социалистическа партия не са обещавали " безусловна " поддръжка за кабинет на " ИТН "
" На тези, които не престават да настояват, че през април сме декларирали " безусловна " поддръжка за кабинет на Има Такъв Народ, желая да напомня, че с реше...

Слави Трифонов прочете единствено съществени точки, занапред ще се работи. Това, което прочете Слави Трифонов не е цялата стратегия, за Бога, сподели Станев.

Ние желаем прокуратурата да бъде извадена от правосъдната власт, да се смени нейният статут. Прокуратурата би трябвало да има функционалност на изпълнителна власт, да бъде самостоятелна институция с изпълнителни функционалности.

Фигурите на основните прокурори те могат да имат своите проблематични личностни характерности, само че казусът не е в персоните, а в метода, по който е структурирано това звено. Не може да е закрепостен 7 година основният прокурор, сподели още Станев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР