Ще търсим подкрепа за управленската програма преди да правим правителство.

...
Ще търсим подкрепа за управленската програма преди да правим правителство.
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 26 юли


Ще търсим поддръжка за управническата стратегия преди да вършим държавно управление. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия след съвещанието на Националния съвет.

Документът е със период от 6 месеца. Програмата включва 79 закона и влиза в пленарна зала в четвъртък. Ако документът получи поддръжката на 121 депутати, то по-късно ще предлагаме Асен Василев да сформира кабинет, който да я извършва, уточни Корнелия Нинова.

Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите признания, че съм мафиот и началник на проведена незаконна група “Седем-осми”. Най-официално дадох информация, че сведения за моята незаконна активност имат министър-председателят в оставка Кирил Петков и представителят на кабинета Лена Бориславова. Те също не са търсени за разпит, с цел да потвърдят моите изказвания.

Това разяснява във " Facebook " водачът на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов.

Костадин Дончев е служащият на ВМЗ-Сопот, който е умрял при случай по време на работа. Инцидентът е станал към 6.30 ч. тази заран в 241 завод на завода в Сопот, оповестява " Трафик нюз ".

Трагичното събитие настъпило, когато по своя самодейност и в жестоко нарушаване на разпоредбите за безвреден труд Костадин се качва на телфер /съоръжение с нараснала опасност/, с цел да забърше конденза от изпаренията на ваните, без да спре тока. Това стана ясно от изказване на изпълнителния шеф на сдружението Иван Иванов.

Децата са изправени пред голяма заплаха. Разпространението и потреблението на божествен газ взема застрашителни размери. Това сподели министърът на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова на брифинг в отрасловото ведомство.

„ Трябва да се вземат решителни и бързи ограничения. Имаме два казуса - чиновническо безхаберие, а другият е липса на закон, който да урежда този въпрос”, акцентира Нинова.

След като години наред " Слънчев бряг " се нареждаше преди всичко като най-евтина морска туристическа дестинация за британците, това лято нашият курорт отстъпва пред Мармарис, Турция. Това демонстрира тазгодишната ранглиста на Британските пощи (Post Office Travel Money) на известни за отмора места по света, написа в. " Сега ".

Класацията се изготвя взаимно с туристическата компания Tui съгласно цените на 8 нормални артикули по време на почивка по отношение на курса на паунда - фамилно тристепенно хранене за двама с вино, чаша кафе, бутилка локална бира, кутия кока-кола, чаша вино, бутилка газирана вода, слънцезащитен крем и репелент срещу инсекти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР