Ще търсим осигуряване на финансиране при изграждането и довършването на

...
Ще търсим осигуряване на финансиране при изграждането и довършването на
Коментари Харесай

Държавата ще търси финансиране за довършването на Околовръстното шосе на София

Ще търсим обезпечаване на финансиране при построяването и довършването на столичното Околовръстно шосе. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков по време на Седмия спорен конгрес „ Строителството през 2018 година – вероятности и провокации “.
„ Разчитаме ТОЛ системата да проработи до края на 2018 година Очакваните приходи ще са задоволителни за реализирането и за Автомагистрала „ Хемус “, Видин-Ботевград, Русе-Бяла . През 2018 година ще се извършват пътните прави по Оперативна програма “Регионално развитие”, стартирани през 2017 година Те са извънредно значими. Ще търсим обезпечаване на финансиране при построяването и довършването на столичното Околовръстно шосе. През 2018 година съм уверен, че имаме действителен късмет да стартираме с осъществяването на извънредно значимото довеждане докрай на околовръстния клъстер на нашата столица “, изясни Нанков.
По думите му за ВиК бранша следва една динамична 2018 година Той уточни, че към 1,5 милиарда лева би трябвало да бъдат осъществени за едни ефикасни планове. Според него строителният отрасъл ще осъществя с нужното качество редица планове през 2018 година, съобщи Фокус.
„ Посланието ми към строителните компании е да демонстрират отговорност при осъществяването на тези значими за обществото планове. Всичко се гледа под лупа и не от нас, а от обществото. Дори дребните грешки компрометират името на строителния отрасъл “, сподели още Николай Нанков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР