Ще стартираме с два мача от груповата фаза на LOOT.

...
Ще стартираме с два мача от груповата фаза на LOOT.
Коментари Харесай

Обръщаме сериозно внимание на Counter-Strike и Dota 2

Ще стартираме с два мача от груповата фаза на LOOT. Първата борба е сред Nemiga Gaming и Japaleno. Загубилият ще се елементарни с шампионата, а това прави залога на дуела доста огромен. И двете организации не се намират в добра форма, само че Nemiga е с една концепция по-добра позиция, като самостоятелните качества на Aнтон " speed4k " Титов и Игор " lollipop21k " Солодков дават преимущество пред шведските геймъри. Крайният триумф за Nemiga e при коефициент 2.00 в efbet .

Втората прогноза е за конфликта сред Team Secret и Hard Legion Esports. Един доста сложен за прогнозиране мач, в който силите са извънредно изравнени. Тeam Secret има по-опитните и класни геймъри, като би трябвало да отбележим, че тимът има 5 победи в последните 6 срещи. Руснаците от Hard Legion пък са с актив от 3 победи и 3 загуби. В тази борба ще разчитаме на по-голямата класа на Secret, която да донесе успеха на отбора при коефициент 1.70 в efbet .

За край се обръщаме към BTS Pro Series, където ще се изправят един против различен Fnatic и Team Adroit. Това е и най-интересната борба от шампионата, защото двата тима са на първо и второ място в класирането. Fnatic е в изключителна серия от 6 победи от 6 мача. ТA също играе на високо равнище, само че е надалеч от класата на водача. Oчакванията са за поредна победа за Fnatic при коефициент 1.35 в efbet .

Снимка: hltv
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР