Ще станем ли скоро свидетели на завърщането на ТоТо? Това

...
Ще станем ли скоро свидетели на завърщането на ТоТо? Това
Коментари Харесай

Тото след намесването му в случая Дебора: Жив. И още как

Ще станем ли скоро очевидци на завърщането на ТоТо? Това се питат почитатели и към този момент АНТИфенове на певецът/подкастър.

Тези дни той тийзна обществените мрежи, публикувайки стори в Instagram с многозначителното известие " Жив. И още по какъв начин ".

Социалните мрежи и каналът в YouTube на ТоТо замлъкнаха това лято, откакто България настръхна от жестокото нахлуване и несправедливостта на системата към Дебора от Стара Загора.

Тогава артистът се оказа косвено заплетен в история за принуждение над млада жена - месеци обратно в подкаста му гостува Тити Папазов. Там спортистът разкри, че на млади години е подстригал някогашното си гадже и я е заключил с белезници за парното. Предаването бе изтупано от архива, а ТоТо бе упрекнат, че вместо съответна реакция, той се смее на признанията на баскетболния треньор. А това дава безпределно неприятен образец за аудиторията му, която е формирана основно от Gen Z и млади мъже и дами.

Въпросът в този момент и основното в тематиката е - какво ни готви ТоТо. От фотосите на сторито наподобява, че той е в студиото, тъй като се виждат микрофони и еквалайзери за мискиране на музика. Може би нова ария, в която низвергнатата звезда ще възпее тъгата от водопада хейт, който се изля върху него, а по-късно и върху половинката му, която скочи енергично да го пази? Ще ни опише ли ТоТо какъв брой му е било тежко през последните месеци?

Дали пък не се готви да възкреси канала си в YouTube, защото студиото до някаква степен наподобява на това, от което водеше диалозите си преди. Само да ти напомним, че когато избухна абсурдът ( и ТоТо загуби и огромните си рекламодатели и спонсори), той заключи цялото наличие и то остана невидимо за аудиторията.

А може би ТоТо дава знак, че е жив и за двете неща - подготвен на фул макс за музика и подкасти. Вярва ли, че за три месеца обществото не помни какво се случи, каква беше неговата реакция и по какъв начин пускаше видеа, в които се оплакваше, че е жертва на " cancel културата ", а след това ги триеше?

От какво оцеля ТоТо, че в този момент ни споделя, че още е жив и то по какъв начин единствено? Чакаме да забележим с леко повдигнати вежди....

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР