ще станат свидетели на титанична кулинарна битка между две жени

...
ще станат свидетели на титанична кулинарна битка между две жени
Коментари Харесай

Титаничен сблъсък между Ралица и Чилева за оставане в Hell’s Kitchen

ще станат очевидци на титанична кулинарна борба сред две дами за оставането им в Hell’s Kitchen. Чилева и Ралица ще премерят сили намерено и в края на решаващия за седмицата епизод ще стане ясно коя от двете ще напусне вечно Кухнята на Ада. Двете дами би трябвало да впечатлят началник Виктор Ангелов на първо време с готварски умения в непосредствено съревнование между тях, а по-късно и като началник диригенти в кухнята по време на вечерната резервация.

Какво им е приготвил началник Ангелов, с цел да изпита уменията им ще разберем тази вечер, само че ще има подмолни решения и подозрения за бойкот, открити изменничества, женски викове и изненадващи похвали. Едновременно с това ще гледаме оспорвана борба сред тимове за утвърждението, както на началник Ангелов, по този начин и на гостите в ресторанта на Hell’s Kitchen.

Шеф Ангелов ще провокира въображението и готварските умения на двете от най-сериозните претендентки за победа в Hell’s Kitchen с изработката на ядене, което на пръв взор не би ги затруднило. Ще съумеят ли Чилева и Ралица да изпълнят условията му и да подготвят извънземните ястия, които чака или концепциите им ще бъдат прекомерно авангардни? Коя ще победи в директния кулинарен дуел ще забележим довечера от 21:00 часа по NOVA.

Предимството на спечелилия ще покаже мощ на характера и храброст в откритата борба за оставане в Кухнята на Ада. Ще станем очевидци на решение, което за първи път участник ще вземе в Hell’s Kitchen България, само че дали това ще е задоволително, с цел да му обезпечи успеха? Няма да бъдат пропуснати стратегически подмолни ходове и удари под кръста, както и потребление на слабите страни на съперника. И този път тимовете ще се стараят да задоволят усетите на специфичните посетители на ресторанта – уредникът на международно известния формат „ Нощ на звездите “ Енчо Кирязов, поп артиста Искрата и международно известната тенисистка Цвети Пиронкова.

Кой ще заслужи изненадващите похвали – Чилева или Ралица ? Дали откритата война сред тях ще покаже коя е по-добрата в кухнята или ще потопи цели тимове? Кой ще се оправи по-добре с вечерната резервация и ще заслужи утвърждението на началник Ангелов, с цел да остане в шоуто - ще разберем довечера от 21:00 часа в Hell’s Kitchen по NOVA.-->

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР