ще станат свидетели на неочаквани обрати, задълбочаващи се личностни конфликти

...
ще станат свидетели на неочаквани обрати, задълбочаващи се личностни конфликти
Коментари Харесай

Още един напуска завинаги Hell’s Kitchen

ще станат очевидци на непредвидени обрати, задълбочаващи се личностни спорове и трагични разтърсвания в Hell’s Kitchen България . Едновременно с това участниците ще показват умения по висша кулинария и ще получат признанието на началник Виктор Ангелов. Въпреки това високо его, неналичието на връзка в кухнята, слаби звена в двата тима още веднъж ще нажежат ситуацията по време на вечерната резервация и ще станат повода още един от експертите да напусне шоуто вечно.
 женски тим NOVA
Дневното кулинарно предизвикателство на началник Ангелов ще изпита въображението и уменията на готвачите да измайсторят ястието, което „ да му вземе акъла “. Ще има тим, който ще покаже топ паница и висша кулинария, само че дали в действителност надпреварата по иновативност няма да се окаже конкуренция с надалеч по-сериозни провокации за тимовете от готвенето, ще разберем тази вечер от 21:00 часа. Едно е несъмнено – спечелилите ще се гмурнат щастливо в нова изненада, а победените ще се потят съществено в кухнята.
 мъжки тим NOVA
Този път вечерната резервация в Hell’s Kitchen ще бъде същинско тестване и за двата тима. Напрежението и старанието да впечатлят началник Виктор Ангелов ще доведат до гаф след гаф в експертите - високото самочувствие ще се редува с ниското, откритите обвинявания ще доведат до изненадващи решения, а следващите неточности ще повлекат след себе си едно трагично уволняване. Шеф Ангелов ще сложи сложен ултиматум на дамите и една желязна ръка ще стартира непредвидена метаморфоза в аления тим. Коя ще бъде тя и дали това ще помогне на тима да излезе от рецесията, ще забележим тази вечер. При сините ще сме очевидци на трагични обрати и опити да се открие провинен за неуспехите на тима. Ще докара ли това до спомагателен разкол в редиците и ще има ли изправен в ъгъла, ще научим довечера от от 21:00 часа по NOVA.-->
 Петко NOVA
Кой тим няма да успее да се оправи с вечерната резервация и ще предизвика съществено неодобрение у гостите на ресторанта? Ще има ли нови номинации и кои ще бъдат тези, които ще си навлекат адския яд на началник Ангелов ще разберем тази вечер. Със сигурност един ще напусне вечно Hell’s Kitchen. Кой ще бъде той ще ясно довечера в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA .

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР