Ще спрем пробива за един месец и тогава пак ще

...
Ще спрем пробива за един месец и тогава пак ще
Коментари Харесай

Отлагат пробива на Водната палата в Пловдив за месец

" Ще спрем пробива за един месец и тогава отново ще се съберем всички да си кажат мнението. Ако се наложи, може и за по-дълго време. Ако имаме неточности, ще си ги признаем. Сигурно имаме такива ". Това съобщи кметът на Пловдив Здравко Димитров на конференция за плана за пробива на Водната палата, представен от.

Участие в нея взимат кметът Здравко Димитров , зам.-кметът по строителство Пламен Райчев и основният проектант на Пловдив Димитър Ахрянов.

В понеделник депутати от " Продължаваме Промяната " от Пловдив и региона се оповестиха против пробива под бул. " Цар Борис Трети Обединител " по бул. " Марица " в града. Те настояха планът да бъде спрян и да се направи нов обзор.

Според народния представител Росен Костурков не е ясна целесъобразността на този план, а  точно не е ясно по какъв начин и по какъв метод този пробив ще помогне на трафика в посока север-юг.

От друга страна, по думите му, това ще коства извънредно доста пари , които съгласно него ще бъдат дадени " на мрачно ". Той не е уверен, че   " 100-150 метра дупка може да коства 10 милиона лв. ".

Общинската група на ГЕРБ в Пловдив - град също преди седмица изиска прекъсване на пробива на Водната палата.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР