Ще си върнем Конгреса, ще си върнем Сената, ще си

...
Ще си върнем Конгреса, ще си върнем Сената, ще си
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Скоро ще си върнем Америка

„ Ще си върнем Конгреса, ще си върнем Сената, ще си върнем Америка и ще го създадем скоро ".

Това съобщи по време на първата си всеобща обществена изява някогашният американски президент Доналд Тръмп, откогато напусна Белия дом. Той приказва по време на протест в щата Охайо, един от 25-те щата, в които той завоюва победа на изборите, съобщи Ройтерс. Митингът бе в поддръжка на републиканеца Макс Милър, който се кандидатира за пост в Сената на мястото на Антони Гонзалез – един от 10-те представители на републиканците, които гласоподаваха в поддръжка на импийчмънта на Тръмп.

Тръмп остави отворен въпроса за възможното си кандидатиране за президент през  2024 г. 

Бившият американски президент Доналд Тръмп разкритикува имиграционната политика на сегашния държавен глава Джо Байдън. Особен акцент Тръмп сложи върху възходящия брой имигранти, преминаващи в Съединени американски щати от южната граница.

Тръмп прикани Републиканците да активизират силите си, с цел да спечелят  още веднъж болшинство в Конгреса по време на междинните избори идната година. По думите му президентските избори в Съединени американски щати през 2020 година са „ закононарушение на века “, защото резултатите са били фалшифицирани.

Масовите събирания в щата Охайо бяха неотдавна позволени, след отпадане на доста от противоепидемичните ограничения.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР