Ще си търся правата по съдебен ред за лъжи и

...
Ще си търся правата по съдебен ред за лъжи и
Коментари Харесай

Карадайъ заплашва да съди журналисти и анализатори: Говорят лъжи и манипулации около моята оставка

Ще си диря правата по правосъден ред за неистини и операции към моята оставка.

 

Това съобщи някогашният водач на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ в своя позиция, публикувана в обществената мрежа.

 

Той написа, че в публичното пространство се разпространявали " внушения " и " откровени неистини " от публицисти, анализатори и към този момент някогашни членове на Движението. 

 

Ето и текстът на неговата позиция:

 

Уважаеми представители на медиите!


По принцип не се дава отговор на внушения и откровени неистини, само че някои публицисти и анализатори, опитващи се да се показват за познавачи на Движение за права и свободи, както и изгонени от партията преди повече от 20-25 години лица прекалиха в опита си да употребяват в оптималната степен журналистическото внимание към моята оставка.

Сериозните медии, публицисти и анализатори се опират на обстоятелства, а не на интриги, неистини, внушения, упоритости и мераци на избрани лица. Тези лица не могат да ангажират публичното внимание с нищо друго, с изключение на с сходни псевдоанализи и откровени неистини и внушения.

Първо, дано да напомня още един път претекстовете за моята оставка.

Подадох оставка като ръководител на Движение за права и свободи директно преди ЦС и Наказателен кодекс, с цел да е ясно, че аз не съм претендент за ръководител на партията за идващия мандат, да има задоволително време за сериозен спор за бъдещето на партията, както и задоволително време за подготовка на възможните претенденти за ръководител на партията.

Кое от написаното не е ясно?

Второ, за материалното ми положение да се вършат внушения от рода на това " приказва се “, " непроверена информация от достоверни източници “ нито е почтено, нито е етично, нито е морално! Това, което имам, съм го заявил пред Сметната палата. Декларациите са обществени.

Всичко останало са откровени неистини и операции.

Ако продължат с лъжите и внушенията, ще си потърся правата по правосъден ред.

Позволявам си да прикани сериозните медии, публицисти, анализатори и коментатори да се базират на тествана информация и съответни обстоятелства.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР