Ще си търсим правата по съдебен път. Това заяви пред

...
Ще си търсим правата по съдебен път. Това заяви пред
Коментари Харесай

Падналата в шахта бременна жена ще търси правата си в съда

Ще си търсим правата по правосъден път. Това съобщи пред Българска национална телевизия брачният партньор на бременна жена Михаел Младенов . Инцидентът се случи през вчерашния ден сутринта в центъра на София.

По думите на Младенов има две отговорни страни - притежателят на шахтата, само че и неналичието на надзор.

" Живял съм 5 години в чужбина, в Нидерландия и Канада, там също има британски дворове, единствено че там хората не падат в британските дворове. Задължение на притежателите е да държат прилежащите елементи, всичко, което е обвързвано със постройката, само че обвързване на Общината е да ревизира, в случай че нещо не е наред. Според мен Столичната община също има виновност в тази ситуация ", сподели той.

" Toва е британски двор в постройка, за който дава отговор етажната благосъстоятелност. Полицаите споделиха, че единият похлупак не е бил захванат за пантите, не знаят дали е заради опит за кражба или по друга причина ",   кметът на регион " Средец ", в който попада мястото на случая,  Трайчо Трайков . Думите му бяха доказани след взаимна инспекция, в това число с надзор от НАГ.

Санкцията за отговорните за случая може да доближи 10 000 лв.. Главният проектант на града би трябвало да подпише и обстойни наставления за обезопасяване. Сградата е частна благосъстоятелност на петима наследници, множеството от тях живеят в чужбина. Адвокатът им отхвърля коментар към този момент.

Още от СОФИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР