Ще сезираме ЕК за Закона за горивата. За нас там

...
Ще сезираме ЕК за Закона за горивата. За нас там
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Ще сезираме Брюксел за промените в Закона за горивата

Ще сезираме Европейска комисия за Закона за горивата. За нас там има нарушавания на конкурентна среда и дискриминация по отношение на дребните. Това обявиа вицепремиерът Валери Симеонов пред публицисти по отношение на.

Според него е обикновено партиите в коалиция „Обединени патриоти“ да имат разнообразни позиции, както в този случай. „ Ние сме три разнообразни партии, всяка си има лична позиция, изрича си я. Имаме обща стратегия, по която сме се споразумели да имаме единна позиция “, разясни вицепремиерът. На въпрос дали си е приказвал с водача на Атака Волен Сидеров, Симеонов сподели: „ Да, това си е наша работа “.

По думите му, значимото е обединението да основава законопроекти, които са потребни за България и да са в полза на българските жители. „До момента тази коалиция работи в това отношение. Има спорове. Няма по какъв начин да няма, може би и ще има. Въпросът е да се реализират задачите, за които сме влезнали в управлението“, добави още вицепремиерът.

Симеонов беше безапелационен, че измененията в Закона за шума няма да понижат туристите по Черноморието, а тъкмо противоположното. „ Вече години наред българските хотелиери изплащат на непознатите туроператори големи суми обезщетения от жалбите на чужденци, които са били подложени на шумов гнет по нашите курорти “, сподели той и даде образец с Германия, където след 21.00 часа през лятото са неразрешени всевъзможни озвучавания навън.

„ Нищо ново не вършим. Даже наблягам, че няма кой знае какви промени в Закона за отбрана от шума в околната среда. Сериозните промени са в контрола “, сподели Симеонов. По думите му в този момент той ще бъде предоставен през светлата част от деня на РЗИ, а през нощта на Министерство на вътрешните работи. „ По този метод вършим законът настоящ. Естествено подвигаме и санкциите “, добави Валери Симеонов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР