ще се явят самостоятелно на предсрочните парламентарни избори, заяви

...
 ще се явят самостоятелно на предсрочните парламентарни избори, заяви
Коментари Харесай

"Има такъв народ" ще се явят самостоятелно на предсрочните парламентарни избори


" " ще се явят независимо на предварителните парламентарни избори, съобщи заместник-председателят на партията на конференция в Българска телеграфна агенция.

Той акцентира, че когато една политическа не е влезнала за 4000 гласа в Народното събрание, а " някогашните ѝ съдружни сътрудници се замерват с доказателства по какъв начин са фалшифицирали изборите, най-логично е тази партия да взе участие ".

Според него, в случай че Има Такъв Народ са влезнали в Народно заседание, то в този момент ръководител на Народното събрание нямало да е от. " Нямаше да има диалози с, нямаше да има вопли към за поддръжка на държавно управление на малцинството ", безапелационен бе Йорданов.

Той разяснява и това дали Има Такъв Народ ще се явят независимо на изборите. " Имам някакво вътрешно чувство, че ще е независимо ", добави Йорданов.

Йорданов сподели, че хартиената бюлетина няма да направи изборния развой по-честен.

„ “ отстрани хартията в първия парламент, в който влязохме, тъй като хартията разрешава на и да си провеждат платен избор, това е истината. За страдание машините бяха опорочени от „ Продължаваме Промяната “, съобщи Йорданов.

Според него хартиената бюлетина ще докара повече гласове на и.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР