Ще се явят ли патриотите обединени на предстоящите избори? Воля

...
Ще се явят ли патриотите обединени на предстоящите избори? Воля
Коментари Харесай

Обединени ли ще са патриотите на предстоящите избори

Ще се явят ли патриотите обединени на идните избори? " Воля " на Веселин Марешки е подготвена за патриотично обединяване. Става ясно, че от " Атака " са сложили три условия. В края на април Валери Симеонов прикани патриотичните сили да се обединят и да се явят дружно на изборите, а водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов припозна концепцията.

В края на април - след приемането на измененията в Изборния кодекс и премахването на ограничаването за изборни секции в страни отвън Европейски Съюз, водачът на НФСБ Валери Симеонов прикани патриотите да се обединят, изтъквам, " срещу рисковите за демокрацията и българската страна дейности на новите улични диктатори ".

В средата на май водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов сложи няколко условия, с цел да бъде такова обединяване допустимо, оповестява Българска национална телевизия. Той прикани " Атака ", НФСБ и " Воля " за съюз на основата на патриотизма и консерватизма, само че без водачите. " На тези избори ние, водачите, да създадем крачка настрана. И да не участваме по листите. Да оставим нашите персонални спорове, които разделиха патриотичния избор ", съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Заедно трите партии, съгласно Каракачанов, взимали над 200 и няколко хиляди гласа. На хепънинг под лозунга " България и Черно море - зони на мира ", през днешния ден водачът на " Атака " Волен Сидеров сложи три условия: референдум за участието ни в НАТО и Европейски Съюз, рестарт на енергийните планове и промяна на състава на Министерство на вътрешните работи. " Аз се отхвърлих от депутатското си място още през 2019 година. Не знам някой от Вътрешна македонска революционна организация да се е отказал от депутатското си място. Въпросът е към Вътрешна македонска революционна организация - припознаят ли тези точки, добре пристигнали са ", добави водачът на " Атака " Волен Сидеров.

Веселин Марешки вижда патриотичното обединяване като " верен ход ". Според него, концепцията водачите да правят отстъпка крачка обратно и да не са водачи на листи ще предотврати всевъзможни офанзиви във връзка минали проблеми сред тях, които към този момент са решени ".

Такава групировка, съгласно Марешки, ще да даде отпор на опитите за налагане у нас на джендър идеология. До дни партията му ще излезе с публично решение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР