Ще се явим на изборите в сегашния формат. Към момента

...
Ще се явим на изборите в сегашния формат. Към момента
Коментари Харесай

Христо Иванов разкри ще се коалира ли Демократична България с Отровното трио и Мая Манолова

Ще се явим на изборите в настоящия формат. Към момента не предвиждаме предизборни обединения с други политически обединения. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ съпредседателят на "Демократична България " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския в отговор дали Демократична България ще се причисли към предизборната коалиция сред "Отровното трио " и групировката на Мая Манолова "Изправи се.бг ".

Ние се включихме в митингите с декларация, в която описахме нашите цели. Ще търсим политически болшинства, с които да реформираме прокуратурата, да прекратим предварително мандата на основния прокурор Иван Гешев и на Висшия правосъден съвет, да създадем лустрация на службите, да реализираме енергийна самостоятелност. За мен значимото обединяване е към тези цели да се образуват тематични болшинства, които да гласоподават по тези цели, съобщи Иванов.

Каним всички цивилен организации, които споделят нашите полезности, да работим дружно. Важно е да запазим уговорката да работим срещу властващия корупционен модел, добави той.

Съпредседателят на "Демократична България " разяснява и конференцията на Движение за права и свободи, на която посредством видеоконферентна връзка приказва турският президент Реджеп Ердоган. На "Росенец " Движение за права и свободи видяха, че не могат да употребяват повече етническата капсулация, с цел да са над закона. Сега търчат под шлифера на Ердоган да затварят разделянето, уточни Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

България има корупционен проблем. Тази корупция се трансформира в пробив за националната ни сигурност. В момента, когато Ердоган е обект на европейски наказания, българският министър председател не може да изясни за какво Ердоган му е безценен другар. България дава прекомерно доста благоприятни условия през корупционната взаимозависимост, който свари, да се меси в националната ни сигурност, сподели още Иванов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР