Ще се водят разговори за продължаване на договора муПламен Константинов

...
Ще се водят разговори за продължаване на договора муПламен Константинов
Коментари Харесай

Пламен Константинов вече не е селекционер на националния тим

Ще се водят диалози за продължение на контракта му

Пламен Константинов не е селекционер на българския народен тим по волейбол. Това съобщи самият той пред Дарик радио.

 „ В момента нямам повече продължаващ ангажимент към националния тим, занапред ще се водят диалози за продължение “, разкри Константинов за контракта си с националния тим, който бе за 1+1 години. Той води отбора ни тази година в мачовете от Лигата на нациите, Европейското състезание и Олимпийската подготовка за място на Игрите в Париж през 2024.

Константинов разяснява при какви условия би останал отпред на България: „ Зависи от доста неща, несъмнено, само че каквото и да се случва, който и да води националния тим, значимото е всички извикани състезатели да се явяват в националния тим и колкото и необикновено да звучи, този цикъл приключва след 12-те мача за Лигата на нациите 2024 “.

„ Основните задания, които бяхме начертали пред тима, не успяхме да ги осъществим в цялостна степен. Изиграхме една неуверена Лига на нациите, с доста ротации на състава. В последния шампионат съхранихме мястото си. Изиграхме едно доста нерешително Европейско състезание, където имахме по-големи упования. За страдание, не успяхме да разкрием капацитета на този тим там. Олимпийската подготовка бе най-хубавото нещо за това лято. От 7 мача изиграхме 1 доста слаб мач против Канада, само че всеки тим има право на подобен мач. В другите мачов

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР