Ще се върнем на масата, за да постигнем колективен трудов

...
Ще се върнем на масата, за да постигнем колективен трудов
Коментари Харесай

Стюардесите в Southwest Airlines отхвърлят договор, договорен от техния синдикат с авиокомпанията

„ Ще се върнем на масата, с цел да реализираме групов трудов контракт, който дава отговор на потребностите на най-трудолюбивите стюардеси в промишлеността, “ тя сподели в изказване.

Монтгомъри беше споделил преди този момент, че офертата щеше да даде на Southwest стюардесите водещо възнаграждение в промишлеността, 16% над екипажите на Delta Air Lines, които не членуват в профсъюзи.

Базираният в Далас Southwest сподели: „ Ние сме разочаровани, че водещото в промишлеността съглашение, реализирано сред комитетите за договаряния, не беше утвърдено. “ Авиокомпанията сподели, че ще изчака да чуе за идващите стъпки от синдиката и Националния съвет за ходатайство, който е взел участие в договарянията.

Southwest също договаря с водачи, които на два пъти са поискали позволение от федералните медиатори да стартират 30-дневно назад преброяване до стачка, само че бяха отхвърлени и двата пъти.

Стюардесите в American Airlines и United Airlines, които са показани от разнообразни синдикати от този в Southwest, също водят преговор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР