Ще се върнем към нормалния си живот след 4 години.

...
Ще се върнем към нормалния си живот след 4 години.
Коментари Харесай

Николина Чакърдъкова каза кога ще си върнем нормалния живот


Ще се върнем към естествения си живот след 4 години. Това предвижда Николина Чакърдъкова. В навечерието на имения си ден - Никулден, тя гостува в студиото на " Тази събота и неделя " по бТВ.

„ Щастлива съм, че съм българка! Не знам дали съм най-българската певица, не изисквам за това, само че се усещам доста добре. Веднъж за край на мой концерт взех решение да изпея химна, имах тази нужда. Изпях един куплет от „ Хубава си, моя горо “, след което прекосих към химна. Цялата аудитория стартира да пее, без да ги карам “, показа именитата певица.

Според нея фолклорът е като операта и в случай че би трябвало да го представим пред чужденци, наложително би трябвало да се изясни либретото. Пред непозната аудитория тя постоянно употребява преводач, който да опише за песента.

„ Всяка ария е като приказка, толкоз доста човешки преживявания има в нея “, призна Николина Чакърдъкова, която не обича да гледа свои записи, само че в последно време гледа остарели концерти и се чуди кое е действителното – това време или настоящето.



„ Чудя се дали ще имаме отново такава аудитория, а не седнали през място и обезпокоени от пандемията. Според мен ще се върнем към естествения живот след 4 години. На хората ще им би трябвало време, с цел да се освободят психически от това задължение “, разяснява певицата, която през септември навърши 52.

Тя описа, че щерка ѝ Мария три години е учила пеене скрито от нея, а по-късно две години са работили настойчиво дружно, с цел да се реализира нужното равнище.

„ Имам бележник с песни и до момента в който не сложа ченгелче, продължаваме да репетираме. Когато сложа отметка, Мария споделя „ Майка ми писа 6 “. Тя би трябвало да води война за публиката си, за аполодисментите. Самокритична е и осъзнава, че с името си носи огромен товар. А в този момент носи товар и начело (смее се). Чакаме бебе всеки миг – за нея второ, а за мен 4-то внуче. Това е най-хубавият коледен подарък “, показа щастливата баба.

Преди месец гласовитата певица бе на 7-дневна отмора в Египет.

„ Казах на фамилията, че отпътувам на отмора. Имам потребност по женски, с мои приятелки, да си умря от всичко “, призна певицата, която на следващия ден ще чества Никулден в стеснен фамилен кръг.

„ Чакам децата и внуците в Гоце Делчев, да честваме безшумно и умерено. Това е най-хубавото – да е цялостна къщата! Аз се омъжих на 19 и родих сина си на 20. Чат-пат ме бъркат дали съм родила трето дете (смее се). Затова им споделям на децата – раждайте по-рано, с цел да ви оказвам помощ “, показа Николина Чакърдъкова.

Нейното предколедно благопожелание към всички българи е да са живи и здрави. По-бързо да отмине пандемията и да наваксаме пропуснатото. Да е плодородна и по-спокойна 2022 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР