- ще се срещнат днес следобед с кандидата

...
 -  ще се срещнат днес следобед с кандидата
Коментари Харесай

ПП-ДБ ще се срещне с кандидата на ГЕРБ за шеф на БНБ Димитър Радев

" " - " " ще се срещнат през днешния ден следобяд с претендента за началник на Българска народна банка Димитър Радев  Димитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 година Той е магистър по стопанска система, финанси и заем. През 1994 година. Това разгласи съпредседателят на Политическа партия в коридорите на Народното събрание.

" За регулаторите обсъдихме развой. Ние през днешния ден следобяд ще изслушаме господин Радев за Българска народна банка цялата група, ще дадем опция на всички наши депутати да питат своите въпроси. Искаме да сме сигурни, че целите са общи и че еврозоната ще бъде голям приоритет ", сподели Петков.

Подобен диалог предстоял и с оферти от за ръководител на Сметната палата Димитър Главчев  Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

" Хубавото е, че другите депутати имат експертност по другите тематики, тъй че ще може всеки един от депутатите, които са експерти по точния регулатор, да попитат всички свои въпроси. Това ще бъде за всеки един човек от тук нататък за нас, с цел да сме сигурни, че когато се взима решение, то е първо, общо признато от цялата група, и второ, сме имали опцията да създадем същинска инспекция, същински разговор, действително да се направи чуване по маниерите на западните страни ", изясни Петков.

Той не отговори дали това значи, че групировката няма да издига свои претенденти за шефове на двата регулатора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР