Ще се състои среща на хора, които организаторите на срещата

...
Ще се състои среща на хора, които организаторите на срещата
Коментари Харесай

Татяна Дончева:Подготвя се нов политически проект

Ще се състои среща на хора, които уредниците на срещата смятат за леви. Една част от тях считат, че е необходим нов ляв, левоцентристки политически индивид, който да може да събере гласовете на хората с леви убеждения в изборите идната година - парламентарни и локални. Това сподели водачът на „ Движение 21 " Татяна Дончева в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Новият политически план би трябвало да показа една изцяло нова стратегия в областта на образованието, опазването на здравето и стопанската система. Този план съгласно Дончева би трябвало да включва както нови, по този начин и познати участници.

Българска социалистическа партия е изгубила доверието на левите гласоподаватели. „ В момента, в който Българска социалистическа партия смени Корнелия Нинова, създадат ново управление, има някакъв законен представител, пътищата за договаряния ще са отворени ", съобщи Дончева.

Причината за разрива сред някогашните съдружни сътрудници от „ Продължаваме Промяната " и „ Българска социалистическа партия за България " се корени в това, че водачът на левицата Корнелия Нинова упреква втората политическа мощ за спада в поддръжката на Българска социалистическа партия.

„ Тези хора доста умишлено по време на цялата предизборна акция приказваха за пенсии като доминанта за акцията. Те би трябвало да са носители да са на новите стопански хрумвания, би трябвало в тяхно лице бизнесът да види едни съвременно мислещи хора. В същото време те се мъчат да се наместят в лявото пространство и напълно целеустремено се дефинират като левоцентристи. В техните възгледи няма нищо, което да наподобява на ляво ", разяснява Дончева.

В момента службите в България не могат да отговорят на провокациите в геополитическо отношение. Органите на реда у нас се нуждаят от в допълнение техническо съоръжение.

„ От една страна ние не ставаме за Шенген, въпреки това би трябвало да им пазим границите с цената на живота на нашите служители на реда ", разяснява Дончева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР