Ще се състои среща на хора, които организаторите на срещата

...
Ще се състои среща на хора, които организаторите на срещата
Коментари Харесай

Готви се нов ляв проект, загатна Татяна Дончева

" Ще се състои среща на хора, които уредниците на срещата смятат за леви. Една част от тях считат, че е необходим нов ляв, левоцентристки политически индивид, който да може да събере гласовете на хората с леви убеждения в изборите идната година - парламентарни и локални ", съобщи водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева в " Денят стартира с Георги Любенов ".

Нова парадигма, сериозна стратегия, започваща с образованието, опазването на здравето и стопанската система. Това съгласно Дончева би трябвало да роди новият ляв политически план.

" В момента, в който Българска социалистическа партия смени Корнелия Нинова, създадат ново управление, има някакъв законен представител, пътищата за договаряния ще са отворени ", съобщи Дончева.

Тя твърди, че обстановката с лявото пространство сега основава въпрос какво да се случи и дали то бъде с присъединяване на Българска социалистическа партия или без. По нейни думи този въпрос неотменно ще участва на срещата на 29 ноември, тъй като Българска социалистическа партия е изгубила доверието на хората. Новият политически план съгласно Дончева би трябвало да включва както нови, по този начин и познати участници.

" Смутните времена, в които се намираме, допускат съществени служби. Ние нямаме такива ", разяснява Татяна Дончева във връзка проблемите в сигурността.

" От една страна ние не ставаме за Шенген, въпреки това би трябвало да им пазим границите с цената на живота на нашите служители на реда ", разясни водачът на " Движение 21 ".

По думите на Дончева органите на реда у нас се нуждаят от в допълнение техническо съоръжение. Според нея зачестелите в последно време полицейски гонки на коли с незаконни мигранти припомнят за нуждата от шипове и ленти, с които да бъдат спирани тези транспортни средства. Гонките на служителите на реда би трябвало да бъдат преосмислени, прикани Татяна Дончева.

Относно разрива сред някогашните съдружни сътрудници от " Продължаваме Промяната " и " Българска социалистическа партия за България " тя разяснява, че повода се съдържа във обстоятелството, че водачът на левицата Корнелия Нинова упреква втората политическа мощ за спада в поддръжката на Българска социалистическа партия.

" Тези хора доста умишлено по време на цялата предизборна акция приказваха за пенсии като доминанта за акцията. Те би трябвало да са носители да са на новите стопански хрумвания, би трябвало в тяхно лице бизнесът да види едни съвременно мислещи хора. В същото време те се мъчат да се наместят в лявото пространство и напълно целеустремено се дефинират като левоцентристи. В техните възгледи няма нищо, което да наподобява на ляво ", сподели още Дончева във връзка с Политическа партия.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР