Ще се съобразя с решението на общинския съвет и ще

...
Ще се съобразя с решението на общинския съвет и ще
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив след поредната проваленасесия: Ще обжалвам увеличението на акциите в Панаира


Ще се съобразя с решението на общинския съвет и ще апелирам нарастването на капитала на " Пълдин Туринвест " в панаира. Това увери кметът Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на на ексклузивен брифинг, в който взе участие и градският водач на ГЕРБ Иван Тотев. Градоначалникът напомни, че е бил срещу приемането на акциите на Варна в интернационалния изложбен център, оповестява " 24 часа ".

Тотев пък отсече, че съветниците на ГЕРБ няма да вземат участие в политически цирк, какъвто разигравали депутатите Христо Иванов, Ивайло Мирчев, Кристиан Вигенин, Иван Петков, Никола Минчев, Росен Костурков и Йордан Иванов. 

" Седем народен представител бяха пристигнали на изключителната сесия през днешния ден и желаят да вземат думата, с цел да си вършат предизборна реклама. В подобен цирк не участваме. Ние сме изразили несъгласието си с увеличението на капитала на панаира ", отсече Иван Тотев. 

Той посъветва депутата от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин да попита своя водач какво е ставало през 2006 година с панаира, когато Георги Гергов влезе в него. И напомни, че по това време ГЕРБ въобще не е съществувал като партия. (Тогава Корнелия Нинова в качеството си на зам.-министър на стопанската система беше в борда на " Международен панаир-Пловдив " - б.р.)

" В първия мандат на Борисов заведохме дело за повреждане на договорката, само че съдът се произнесе в интерес на мажоритарния притежател. ГЕРБ се е опитал да отбрани публичния интерес. Сега кметът на Пловдив ще апелира вписването на акциите на Варна в панаира. Нашият представител в общото заседание на " Пълдин Туринвест " Ясен Михайлов ще гласоподава срещу повдигането на капитала и ще осведоми, че община Пловдив ще оспори решението в съда ", добави Тотев.

Днес за повторно се провали изключителната сесия на общинския съвет в Пловдив, инициирана от " Демократична България ", заради липса на кворум. Съветниците от ГЕРБ и " Автентична лява Българска социалистическа партия " не участваха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР