Ще се раздели ли Байерн (Мюнхен) с една от най-емблематичните

...
Ще се раздели ли Байерн (Мюнхен) с една от най-емблематичните
Коментари Харесай

Томас Мюлер обмисля раздяла с Байерн

Ще се раздели ли Байерн (Мюнхен) с една от най-емблематичните фигури в историята си? Този въпрос става все по-актуален с наближаването на края на сезона. Според “Билд ” Томас Мюлер е неудовлетворен от дребното игрово време, което получава, и съществено се замисля да напусне клуба през лятото. 

33-годишният нападателен халф рядко попада в стартовия състав под управлението на новия треньор Томас Тухел. Мюлер не счита да поставя завършек на кариерата си и възнамерява да играе най-малко още една година. Не е изключено той да премине в различен отбор от Бундеслигата. Условието на някогашния немски национал е да става въпрос за тим, който се бори за титли. 

Към днешна дата не са водени диалози по тематиката сред Мюлер и управлението на Байерн. В материала се показва, че ветеранът е изтощен от това да се потвърждава при всеки нов треньор. 

От началото на сезона в Бундеслигата водачът на баварците е взел присъединяване в 24 мача, в които има 6 гола и 7 асистенции.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР