Ще се подготвим добре, дано този път и съдиите да

...
Ще се подготвим добре, дано този път и съдиите да
Коментари Харесай

Александър Димитров: Дано този път съдиите са по-обективни, ще сме готови

" Ще се подготвим добре, нека този път и съдиите да са по-обективни “, разяснява селекционерът на България U21 Александър Димитров, откакто научи жребия на отбора за европейските квалификации за първенствопо през 2025 година .

„ Бяхме сложени в четвърта урна преди жребия, което автоматизирано означаваше, че ще се срещнем със мощни тимове. Безспорно Германия е огромният любимец – те са актуалните първенци и не излизат от огромната четворка в последните няколко издания на европейското. За нас ще е голямо предизвикателство, само че и хубава опция да премерим сили с толкоз първокласен противник. С Полша неотдавна бяхме в една група и направихме страхотни мачове, само че в този момент времената и поколенията са разнообразни. Ще разчитаме на футболисти, родени през 2002, 2003, 2004 година, които за жалост нямат никакъв интернационален опит и не са взели участие в Елитен кръг или на финали на европейско състезание. Ще продължим нашата политика да построяваме играчи за първия тим на България – по-добре да бъркат при нас, само че по-късно да са подготвени за мъжкия футбол ", сподели още той.

" Изпитвам огромен почит и към останалите тимове в групата, футболът на всички места се развива с бързи темпове и няма лесни противници. Косово да вземем за пример разполага със ужасно потомство в младежкия тим. При всички положения ние ще се стремим да излезем с чест от квалификациите ", приключи Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР