Ще се отзовем на поканата за лидерска среща и ще

...
Ще се отзовем на поканата за лидерска среща и ще
Коментари Харесай

Ибрямов за Nexo: Финансова ламя е създала около себе си политически формации


Ще се отзовем на поканата за лидерска среща и ще поставим най-много изпитание за основаване на държавно управление с третия мандат. Това сподели в изявление за предаването " Денят онлайн " Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи.

Той се радва, че Българска социалистическа партия е " узряла " и приела това, което от Движението повтарят от години: че е значимо да има разговор и да тържествува държавническото мислене. " Всеки един мандат има своя късмет. Зависи кой и по какъв начин го приготвя. Чухме от политическите партии предпоставени диалози ", добави той и посочи целите за България, върху които политическата класа би трябвало да се съредоточи: инфлация, приходи, помощи, благоприятни условия за бизнеса да уголемява потенциала си, обществената ножица да бъде върви към затваряне.

Ибрямов разяснява и проблема с Nexo: " За да тръгне по естествен път политическата система в България, тя би трябвало да бъде изчистена от групировките, финансиращи политически партии ", счита депутатът.

Той изясни и каква е задачата на основаната от Народното събрание комисия по въпроса. " Да се покаже същинското лице по какъв начин финансови пирамиди, финансова ламя е основала към себе си политически обединения, които употребяват власт, употребявайки българския жител по най-груб метод. Използвайки финансов запас, с който даже финансират терористична организация като " Хамас ". Ако върнем лентата обратно, ще излязат доста неща. " Нексо " е в основата на това, което преди години Борисов сподели: лицето Пркопиев ми даде 5-6 министри, които аз съм назначил. Задкулисието в българската политика ", разяснява националният представител.

" Свободните хора в никакъв случай не лъжат. Това, което чухме от Петков, за мен е притеснително: няма неприятно частни компании да изнасят, по-опасното е, коато в случай че в тази скица има медиатори, за които те са съдействали. Трябва да бъде заявено ясно пред българското общество каква е повода. Ако се окаже правилно това, че са съдействали посредством посреднически компании, това е скандал ", съобщи още Ибрямов във връзка публикацията в " Ди велт " и " Политико ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР