Ще се оправим, когато се научим да спазваме законите. В

...
Ще се оправим, когато се научим да спазваме законите. В
Коментари Харесай

Димитър Ангелов: Ще се оправим, ако спазваме законите

" Ще се оправим, когато се научим да съблюдаваме законите ". В това е уверен Димитър Ангелов - Дучето. Бившият ръководител на последователите на футболния ЦСКА има вяра, че в случай че законите се съблюдават, то и проблемите с агитките ще бъдат по-малко.

" Лош закон няма. Има работещ закон, има неработещ закон. Явно човешкия живот не коства. Оправия ще има, когато има закон, който се съблюдава ", продължи Димитър Ангелов. Според него санкцията за бомба на футболен мач е 300 лв..

" 2000 година убиха Младен, а наказани няма. По късно се случи същото и с Гергана Орлова на мача с " Галатасарай ".
В пиротехниката влиза и бомбата, която убива. Глобата за нея е 300 лв.. Има хора, които са хващани с револвери. Ако няма последици за това, което можеш да убиеш, санкцията е 300 лв. ", добави Димитър Ангелов. Според него, с цел да има ред по стадионите е нужно да има ред и почит по стадионите.

" Респект би трябвало да имаш към закона, към полицията. Отношението и уважението се реализира с кардиналното съблюдаване на закона. Няма добър или неприятен закон, а този, който би трябвало да се съблюдава ", продължи Димитър Ангелов. Чуйте още от него:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР