Ще се опитаме да направим така, че Етър да бъде

...
Ще се опитаме да направим така, че Етър да бъде
Коментари Харесай

Балъков: Надявам се, че Етър ще е далеч от битката за спасение

" Ще се опитаме да създадем по този начин, че " Етър " да бъде надалеч от борбата за избавление от изпадане ". Това си пожела Красимир Балъков. Старши-треньорът на великотърновския клуб призна, че дребните професионални клубове у нас се нуждаят от помощ от страната, с цел да действат обикновено.
" Малките професионални клубове имат потребност от финансиране, с цел да заплащат на треньорите си. Имам 12 треньори в Търново, които си чакат парите. Всеки месец се борим да си получим приходите. Не става въпрос за милиони, а за естествени заплати. Това не е обикновено в 21 век. Държавата би трябвало да помогне, с цел да имаме сигурни средства. Ние отново ще продължаваме да търсим рекламодатели и спонсори. Когато искаш по-големи средства, удряш на камък ”, сподели Красимир Балъков. Той пожела триумф на всички български клубове в Европа.

“Понякога първите кръгове в Европа са доста сложни. Вече няма дребни тимове. Рига към този момент са в състезание, до момента в който ЦСКА още не е. Трябва да стискаме палци всички български тимове да продължат напред. Във втория кръг ще имаме темп. Като махнем мача сред " Вадуц " и " Левски ",  другите си свършиха работата. Ако се отървем от борбата за оставането, ще бъде добре за " Етър ". Надяваме се, че ще бъдем надалеч от това, което бяхме през предходната година ”, добави Красимир Балъков. Чуйте още от него:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР