Ще се опитам да дам някои обяснения на широката аудитория.

...
Ще се опитам да дам някои обяснения на широката аудитория.
Коментари Харесай

Байрактаров: Петков ще се наложи един ден да дава обяснения за бизнес зависимостите си…

Ще се опитам да дам някои пояснения на необятната публика. С Караганева се срещнах в 43 Народно заседание. Наричаха я „ сянката на Цветан Цветанов “, защото беше основен специалист в парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и публичен ред (известна като Комисията МВР). Правеше усещане, че за всевъзможни законодателни промени, свързани с Министерство на вътрешните работи, Цветанов ни насочваше към Караганева. При осъществена инспекция на биографията лъснаха някои изненади. Оказа се, че съгласно биографията ѝ родената на 6 февруари 1976 година Караганева е почнала работа в администрацията на Народно заседание на Република България през далечната 1993 година, когато е била едвам 17 годишна?

Според журналиста Григор Лилов от формалната й биография е спестено, че (Следва откъс от обява на Григор Лилов във Фейсбук)... „ в Народното събрание стартира като конфиденциален пощальон и очевидно се е отличила при този вид колета. Спестено е, че е била шеф на кабинета на министъра на правораздаването Мария Павлова в служебното държавно управление на Огнян Герджиков, назначено от Румен Радев. А преди да заеме този пост, се подвизава като член на Атестационната комисия на... ИЗНЕНАДА: Прокуратурата! Спестено от биографията е подвизаването ѝ в Агенцията за публичните поръчки, както и в ДАТО. Преди да влезе в директорския ръб на ДКК Ваня Караганева е основен секретар на Българската организация за вложения. “

Сега евентуално разбирате за какво не бях сюрпризиран от назначението на Караганева в ДКК. Аз бих добавил, че от биографията ѝ е спестена и друга основна детайлност и тя е връзката и с една личност, която обратно във времето евентуално е била юрист на Асен Василев и посреща Кирил Петков като длъжностен министър. Същата личност лъсва дружно с Караганева като член на управителния съвет на СДРУЖЕНИЕ „ СОФИЙСКА БИЗНЕС ОБЩНОСТ “. Другите персони от управителния съвет на това съдружие са още по-интересни персони, участващи в големи бизнеси и ползи! Вероятно Кирил Петков ще се наложи един ден да дава пояснения за бизнес зависимостите си, за които сигурно са доста добре осведомени както от ГЕРБ, по този начин и от Движение за права и свободи, а и избрани служби със особено предопределение!

Уволнението на Караганева съгласно мен е леко мигане към хората от смяната да не не помнят кой е оказал помощ за тяхното израстване на политическата сцена! Ако стартира да разказвам натуралното изражение на импортирания капитал на „ Държавната Консолидационна Компания “ ЕАД (ДКК-ЕАД) ще разберете защо иде тирада, а това са десетки фабрики и предприятия доста с съществена активност във военнопромишления комплекс на България и с хиляди работещи в тях. Но за това ще напиша някой различен път!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР