ще се опита да докара в Испания четири от големите

...
ще се опита да докара в Испания четири от големите
Коментари Харесай

Четири големи имена могат да заиграят на "Бернабеу" от лятото и то безплатно

ще се опита да докара в Испания четири от огромните имена в международния футбол през лятото на 2022 година и то гратис , написа в собствен материал " The Sun ".
Както от дълго време е ясно, главната цел пред " белия балет " ще бъде привличането на . Самият французин няма никакво желание да подписва нов контракт с ПСЖ и мислите му към този момент са надалеч от Париж.
Подобна е обстановката и с халфа на Манчестър Юнайтед , който съгласно медиите на Острова отхвърля да постави подписа си под нов договор, а съгласно други даже е изискал баснословна заплата, с цел да остане в Англия.
Трети в този лист попада играчът на Милан , който е единствено на 24 години, само че към този момент е посочил, че е доста умел и сигурно ще изиска да качи равнището, напускайки Серия А.
И най-после, само че не на последното място, отбраната на Карло Анчелоти може да бъде подсилена от , който към този момент от пет сезона играе в Челси, само че на 28 години може би ще изиска ново предизвикателство и няма да удължи контракта си с лондончани, съгласно " The Sun ".
Междувременно се появиха , който вероятно би докарал второ име " Шави " на " Камп Ноу "!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР