Ще се номинират от структурите по места нови областни председатели.

...
Ще се номинират от структурите по места нови областни председатели.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Започва процес на нови избори в БСП

Ще се предлагат от структурите по места нови регионални ръководители. Ще има и директен избор за ръководител на партията. Започва развой на нови избори в Българска социалистическа партия. През май месец ще има нов избор. Това съобщи след днешното съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия водачът на партията Корнелия Нинова.

"С "86 " на "20 " гласа взехме тези решения. Част от Българска социалистическа партия желаеха моята оставка пред медиите, само че на пленума не споделиха нищо. Това не е за първи път ", сподели още тя.

Кирил Добрев: Входът на Българска социалистическа партия за локалната власт е през регионалните градове

"Няма разцепление и разединение в партията. Имаше не 50, а 21 подписа – щеше да е пагубно, в случай че зад тези подписи стоят общински организации, само че в нито една организация не са се приемали такива решения ", добави водачът на Българска социалистическа партия.

"Имаме разлики, само че никога Българска социалистическа партия не е разцепена. Никъде по места не се приказва за сходно нещо. Ние сме допустимо най-демократичната партия. Безгрешни няма, само че дано се чува обективното мнение ", приключи Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР