Ще се казва Баба Миа!, докато го направим, шегува се

...
Ще се казва Баба Миа!, докато го направим, шегува се
Коментари Харесай

Мерил Стрийп: Ще се казва Баба Миа!

Ще се споделя " Баба Миа! ", до момента в който го създадем, майтапи се актрисата Мерил Стрийп във връзка проектите да се сътвори трета серия на мюзикъла с песни на ABBA " Мама Миа! ".

Носителката на " Оскар " показа, че освен е безусловно за основаването на трети филм, само че дори и има оферти по какъв начин да се продължи сюжета, тъй че нейната героиня Дона да може да се завърне от мъртвите.

Фенове помнят, че Дона бе убита във втората част на поредицата - " Мама Миа! Отново дружно ", която излезе през 2018. Във кино лентата Стрийп пя дует като призрака на Дона дружно с екранната си щерка Софи, изиграна от Аманда Сейфрид.

В нова и обстойна джука история на Mamma Mia за списание Vogue, 74-годишната актриса разиска хипотетична трета част на обичания мюзикъл.

" Навита съм на всичко. Трябва да си направя интервенция на коляното преди да стартират фотосите, само че в случай че има концепция, която да ме развълнува, сигурно съм там ", разяснява тя.

Стрийп се пошегува с предложение за продължение на историята. " Казах на продуцентката и създателка Джуди Креймър, че в случай че има метод да съживи Дона, съм съгласна. Или пък може да се случи както в сапунките - Дона да се завърне и да разгласи, че в действителност сестрата й близначка е умряла, а не тя ".

Креймър, която е създателка на истинския мюзикъл на Бродуей признава, че си е навлякла доста проблеми с почитателите, задето е умъртвила героинята на Стрийп. Все отново тя споделя, че опциите да събере екипа още веднъж са доста.

Коментарите от артисти от екипа във връзка включването им в трети филм са най-вече положителни. По-скептична е Сейфрид, която разяснява: " Никой не е споделил " не ", само че никой и не е удостоверил. Честно казано, от студиото евентуално не могат да си ни разрешат. Не ми харесва, че го споделям, тъй като бих направила " Мама Миа 3 " и за без пари, несъмнено, само че бизнесът ни е подобен ".

През лятото на 2020 тя бе споделила пред Entertainment Tonight оптимистични думи за потеницална трета част. " Знам, че всички бихме били пъклен щастливи да сме отново дружно ", разяснява актрисата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР