Ще се кандидатирам за президент на БФС, но битката всъщност

...
Ще се кандидатирам за президент на БФС, но битката всъщност
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Ще се кандидатирам за президент на БФС

Ще се кандидатирам за президент на БФС, само че борбата в действителност е за българския футбол. Това съобщи някогашният нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия. Той удостовери, че ще се яви на идния избирателен Конгрес на родната централа през идната 2024 година – датата за Общото заседание и дневният ред, по който ще се организира то, ще бъдат в допълнение конкретизирани на идното съвещание на Изпълкома на 6 декември.

„ Времето, което аз и моят екип започнахме тази битка, която ще стане на три години. Нещата ще бъдат докарани до край. Фактът, че се получи по този начин чаканата от всички оставка, приказва красноречиво “, стартира изпълнител номер 1 в историята на националния ни тим във връзка хвърлената от Борислав Михайлов оставка като президент на Българския футболен съюз по-рано тази седмица.

Бербатов ще се яви на идващите президентски избори, които се чака да бъдат в средата на месец март следващата година – през октомври 2021 той загуби борбата с Михайлов по спорен метод, а делата след оня Конгрес не престават и до ден-днешен.

„ Разбира се, че ще се кандидатирам за президент, само че борбата в действителност е за българския футбол и това ръководство, което към този момент 18 години продължава да прави нещата не както би трябвало. Настана време разделно за всички, които обичат футбола, да им покажат, че мястото не им е тук. Последва закъснялата оставка, която е за повторно. Борбата е тази да се направи по този начин, че футболът ни да тръгне в друга посока, защото във всяко ново ръководство, когато властта те опиянява и минава доста дълго време, ти забравяш да направиш верните оценки, точните решения и се вижда на какво състояние е футболът ни сега “, разяснява още някогашният национал на България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР