Ще се изумите какви неща може да направите с обикновената

...
Ще се изумите какви неща може да направите с обикновената
Коментари Харесай

Малко паста за зъби - изумителен ефект за почистване на какво ли не

Ще се изумите какви неща може да извършите с елементарната паста за зъби. Първоначално може да ви сторят налудничави, само че просто би трябвало да опитате. Резултатите приказват повече от думите. Ето няколко нетипични приложения на пастата за зъби, за които надали сте подозирали, че може да я употребявате.
Полиране на фарове
Върнете блясъка на фаровете на автомобила ви. С течение на времето пластмасата се захабява и запича. Пастата за зъби съдържа абразивни частици, които могат да върнат блясъка на фаровете ви и да постигнете страховит полиращ резултат.
Почистване на клавиши на пиано
Ако имате пиано във у дома и мъчно успявате да почистите клавишите му - пробвайте с паста за зъби. Нанесете върху влажна забрадка и започнете да търкате. Ще се изненадате от резултата!
Почистване на обувки
Със същият триумф може да върнете свежия тип на обувките си. Най-забележими са резултатите, които се реализират при почистването на бели обувки и такива със светла подметка.
Премахва петна от дървени повърхности
Упоритите петна от чаши изчезват като " на реклама на телевизионния пазар ".
 Рецепти за разчистване на дома с изпитани средства от времето на майките ни Рецепти за разчистване на дома с изпитани средства от времето на майките ни
Липсата на развита промишленост за произвеждане на перилни и почистващи препарати обратно в годините е приучила домакините да съумяват да по...
Упорити петна по облеклата
Ако перилният препарат, който употребявате не може да се справите с упоритите петна по облеклата - пробвайте с паста за зъби. Тя се оправя чудесно с петна от сос Болонезе или хубаво алено вино. Нанесете малко от пастата за зъби върху петното и втрийте леко. Оставете за няколко минути и измийте. Важно е да отбележим, че не е целесъобразно да третирате цветни облекла с паста за зъби.
Почистване на хромирани повърхности
Вече споменахме за полиращия резултат, който може да придаде пастата за зъби при захабени фарове. Със същият триумф може да почистите и хромираните повърхности в дома ви.
Предпазете телефона си от надраскване
 Ако се борите с мухъла в жилището, пробвайте това Ако се борите с мухъла в жилището, пробвайте това
Черните петна по стените и в ъглите, запушената миризма, влагата освен нарушават естетиката на стаята, само че и доста съществено повреждат з...
Ако не желаете да " загрозявате " телефона си с гръбче или калъфче, с цел да го предпазите от надраскване - пробвайте с паста за зъби! Поставете малко паста за зъби и деликатно разтрийте върху драскотините. Отстранете остатъчният материал със суха забрадка.
Неутрализира неприятни миризми
При готвене на риба, рязане на лук или чесън, ръцете ни поемат част от миризмата, която от време на време не изчезва даже след настойчиво миене със сапун. Решението на казуса, както се досещате към този момент, се нарича  - паста за зъби. Измийте ръцете си с нея и миризмата ще изчезне на мига.
Бори напрежението
С малко повече въображение може да си създадете изцяло безвъзмездна антистрес топка. Добре, де. Не изцяло - ще ви би трябвало най-обикновен презерватив и малко паста за зъби. Напълнете кондома с нея, оформете топка и крепко го завържете. Благодарение на потвърдената устойчивост на латекса, от който са направени презервативите, ще имате анти-стрес топка, която да мачкате дълго време!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР