Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо

...
Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо
Коментари Харесай

Слава Севрюкова: България Ще Стане Като Швейцария През 2018-А!

Ще се изредят да я ръководят доста партии, само че нищо няма да реализират. Напротив – ще я крадат “ – споделя Слава Севрюкова за времето след 10 ноември 1989-а. Тя пророкува, че България ще тръгне към положително, когато жена застане на кормилото на властта. „ Ще пристигна жена, която ще оправи нещата.

Това ще стане към 2017-2018 година Най-сетне отпред ще застане жена. Ще възвърне в политическия живот същинското родолюбие и забравените изконни полезности. Това ще е белег за погашение на българската карма. Тогава ще се оттласнем напред “ – предсказва Слава Севрюкова. Ясновидката твърди, че България в никакъв случай няма да е доста мощна стопански, само че ще стане международен център на духовността, към който ще се стреми целият свят.

Легендарната Слава Севрюкова е родена в Нова Загора. Първите си ясновидски предсказания прави като невръстно дете в далечната 1915 година Тогава дребната Слава се държи за ръката на майка си и трепери от боязън при типа на окъсаните и изцапани с тиня бойци, участващи в Първата международна война. Всички са обезпокоени, гладни и недоспали.

Хората нямат новина от околните си на фронта, а в градчето се прибират единствено ранени или пък се получават телеграми със скръбни вести. „ Повече от 2 месеца нямаме писмо от баща ти. Батьо ти Иван и Руси към този момент ни се обадиха с писма. Виж, за Руси не се трежова толкоз – той е новобранец и единствено отбива постоянната си военна служба… А може и да влезе в пердах. Но за какво нямаме никаква новина от баща ти? “, обезпокоително подрежда майката на Севрюкова.

Тогава сърчицето на дребното момиченце трепва внезапно. Като на кино лента пред очите й изплува пощенска картичка. Тя се намира на кухненска лавица, тъкмо над огнището в дома на вуйна й Къна, която е първа братовчедка на татко й. Пред картичката има няколко стъклени чаши за вода. Бързо споделя за видението си със своята майка, като се пробва да скрие от кое място има информация. Тогава не признава пред родителката си, че вижда висши сили, които й оказват помощ да намира предмети и хора.

Всъщност не в това е същинската заложба на Слава, за чиито качества през днешния ден се приказва по целия свят. Екстрасенската знае всичко за градежа на Вселената. Тя можела с удивителна акуратност да опише по какъв начин е изглеждала Дева Мария, Христос, Пилат Понтийски, че даже и геният Алберт Айнщайн.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР