ще се изправи срещу Генчлербирлиги в приятелски мач в турския

...
ще се изправи срещу Генчлербирлиги в приятелски мач в турския
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски 0:0 Генчлербирлиги

ще се изправи против Генчлербирлиги в другарски мач в турския курорт Белек. " Сините " до този миг имат три равенства в контролите си и ще търсят първа победа в инспекциите на зимния си лагер.
Срещата стартира в 16:00 ч. и ще може да го следите .



ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
В 8-ата минута Уелтън изведе Бари в наказателно поле. Мароканецът върна към Димитър Костадинов, който не отработи обстановката по най-хубавия метод.
Две минути по-късно турският отбор опита нахлуване, само че не се стигна до удар към вратата на Николай Михайлов. Срещата продължи в постепенно движение, като " сините " разчитаха най-вече на Цунами и Уелтън. В 16-ата минута Цунами центрира към Здравко Димитров. Димитров не овладя топката.
В 21-ата минута Метахан Мерт стреля с глава след центриране от директен свободен удар. Николай Михайлов нямаше проблеми да улови. Отново Мерт в 25-ата се опита да затрудни " сините ", като изстрелът му беше неакуратен.
Левски настисна и Димитър Костадинов стреля, като вратарят Кьосе избави. В идната офанзива Билал Бари вкара, а голът беше анулиран поради засада. Цунами в 28-ата минута центрира към Уелтън, който стреля с глава в навън. Отново той в 33-ата насочи удар в навън.
В 37-ата минута Филип Кръстев беше фаулиран пред наказателното поле. Радослав Цонев стреля в навън.
СЪСТАВ НА ЛЕВСКИ
Николай Михайлов, Драган Михайлович, Келиан ван дер Каап, Хосе Кордоба, Цунами, Радослав Цонев, Филип Кръстев, Димитър Костадинов, Здравко Димитров, Уелтън, Билал Бари
ПРЕДИ МАЧА
" Сините " изиграха до този миг три другарски мача в Белек. Първо възпитаниците на Станимир Стоилов приключиха наедно 1:1 с полския Гурник Забже. След това последва тъждество при същия резултат с чешкия Бохемианс.
В третата си контрола Левски съумя да измъкне точката от Марибор, откакто изоставаше с 1:2 и позволи поврат от словенците.
Отборът на Генчлербирлиги изпадна от турската Суперлига през миналия сезон. Тимът се намира на осмо място в класирането в Първа лига през сезона и е надалеч от промоция.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР