Ще се изплаща еднократно цялата сума за годините от 2011

...
Ще се изплаща еднократно цялата сума за годините от 2011
Коментари Харесай

Цветанов: Правителството е наясно с проблемите в сектор "Сигурност", полагат се усилия те да бъдат решени



Ще се изплаща еднократно цялата сума за годините от 2011 до 2015 година за униформи на служителите на реда, без да се полза с налог. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание Цветан Цветанов.

Според него по този метод ще се сътвори утешение измежду чиновниците в Министерство на вътрешните работи и ще се отговори на насъбраните проблеми с униформеното облекло през годините.

Цветанов добави, че държавното управление е наясно с проблемите на чиновниците в бранш "Сигурност " и се поставят старания да бъдат решени. "Искането на оставка на Валентин Радев е безусловно несъстоятелно ", съобщи Цветанов за настояването на Българска социалистическа партия за оставка на вътрешния министър.

Относно паметника на Бузлуджа той разяснява, че повече се прави политически PR, в сравнение с да се търси решение. „ Българското законодателство не разрешава паметникът на Бузлуджа да бъде възложен на Българска социалистическа партия по метод, по който желаят социалистите “, сподели Цветанов.

По думите му ГЕРБ са за транспарантна процедура и, в случай че се върви към отдаването на паметника, може да има конкурс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР