Ще се изненадате, но някои хора не отварят очи с

...
Ще се изненадате, но някои хора не отварят очи с
Коментари Харесай

Само лъжичка дневно от това масло е достатъчна да изчистите всички органи и системи в тялото си

Ще се изненадате, само че някои хора не отварят очи с чаша кафе или даже чаша вода с лимон както повеччето от нас. Една лъжица растително масло е първото нещо, което избират да вземат и да подхранят тялото си!
Привържениците на процедурата настояват: това по знамение оказва помощ за възстановяване на благосъстоянието. След първия курс ви разрешава да забравите за всички медикаменти. Маслото на празен корем способства за цялостното разчистване и подмладяване на органите и системите!
Известно е, че на празен корем тялото най-добре всмуква всички потребни субстанции. А в растителните масла, без значение от типа, наличието им е извънредно високо.

Маслото оказва помощ за възстановяване на функционалностите на черния дроб и жлъчния мехур. Поради освобождението на жлъчката, храната, която по-късно приемате се усвоява до най-много. Тялото продължава да обработва мазнините през целия ден.
Ползите от подобряването на метаболизма и витаминизирането на организма не свършват. Маслото обгръща стените на стомаха, заради което се притъпява възприятието на апетит. Ето за какво процедурата е изключително обичана от тези, които желаят да отслабнат.
Как да приемате маслото
Приема на масло би трябвало наложително да бъде на празен корем. Не може даже да пиете вода.

Пийте не повече от 1 супена лъжица масло, тъй като вместо резултата на елементарно и комфортно разчистване на червата се получава резултат на мощно навлизане.
1 чаена лъжичка.
30 минути откакто вземете маслото, можете да закусите.
Продължителността на курса е от 1 до 2 месеца, след което би трябвало да извършите отмора за 30 дни.
Свойства на маслата
Всяко от растителните масла има неповторими свойства. Какво да избереш, ти решаваш!

Слънчогледово масло – най-достъпният и известен. Източник на витамини Е и А. Само нерафинирано масло е уместно за лекуване.
Маслото от гроздови семки е първенец в наличието на ненаситени мастни киселини, усъвършенства липидния метаболизъм и понижава равнището на неприятния холестерол в кръвта.
Маслото от семена на амарант съдържа линолова киселина – мощен олио и антиоксидант.
Кокосовото масло е най -приятно на усет и има бактерицидно деяние. Допринася за цялостното асимилиране на питателните субстанции от храната.
Рициново масло дейно се оправя с хроничния запек. Насърчава отделянето на отрови и слуз от червата. Важно е да не се надвишава дозата.

Маслото от морски зърнастец има удобен резултат върху лигавицата на хранопровода и стомаха. Доказано средство за лекуване на гастрит и пептична язва.
Маслото от магарешки трън почиства и възобновява чернодробните кафези, подтиква потока на жлъчката. Продуктът форсира метаболизма и предизвиква загубата на тегло.
Царевичното масло обновява и укрепва клетъчната мембрана, работи като антиоксидант.
Сусамово масло понижава равнището на неприятния холестерол в кръвта, почиства и укрепва стените на кръвоносните съдове. Действа като предварителна защита на атеросклероза и инсулт.

Зехтинът е ефикасен при хипертония и други сърдечно-съдови болести. Благоприятен резултат върху стомашно-чревния тракт, оказва помощ за унищожаване на токсините.
Лененото масло има мощно анти-стареене и антиоксидантно деяние. Започва и форсира процеса на намаляване.
Важно: Маслото на гладно имат неотложен резултат върху тялото. Ето за какво, при жлъчнокаменна болест, нарушена панкреатична функционалност, панкреатит, ерозивен гастрит и стомашна язва, маслото е противопоказано без консултация с доктор.
Бъдете здрави и млади!
Инфо: lekuvai.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР