Ще се борим за всеки епизод, за всяка победа, но

...
Ще се борим за всеки епизод, за всяка победа, но
Коментари Харесай

Треньорът на моряците: Ще се борим за всяка победа

" Ще се борим за всеки епизод, за всяка победа, само че за това е нужна работа, нужно е и време, и подсилване на състава ", съобщи новият треньор на Черно море Тича Кирил Болшаков преди първото занятие на отбора от подготовката за новия сезон на Националната баскетболна лига (НБЛ).
 Черно море Тича стартира подготовка за новия сезон Черно море Тича стартира подготовка за новия сезон
" Днес се събрахме всички момчета, родени тук. Повечето са играли през предходната година. Мисля, че за една-две седмици с президента ще обсъдим според от опциите на клуба разновидностите за обновяване и подсилване на състава ", съобщи експертът.

" Колко от положителните играчи са родени във Варна? Тук има традиция, треньорска школа. Трябва да ги държим и се надявам да окажа помощ в това отношение и да бъда потребен за варненската школа ", сподели още Болшаков.
 Новият гард на Черно море: Не знаех дали ще продължа с баскетбола Новият гард на Черно море: Не знаех дали ще продължа с баскетбола
Той разкри, че е работил като общоприет управител на състезателен клуб с мъжки и женски тим и са имали съществени достижения. Болшаков уточни, че е живял във Варна и в този момент се връща тук. " Обърнаха се към мен с молба и на драго сърце одобрих ", сподели още експертът, който през по-голямата част от кариерата си е работил в мъжкото направление.

Снимка: narodensport.eu
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР