Ще се борим наравно с мъжете в нашия клас на

...
Ще се борим наравно с мъжете в нашия клас на
Коментари Харесай

Екатерина Стратиева: Ще се борим наравно с мъжете в нашия клас на Рали „България“

Ще се борим наедно с мъжете в нашия клас на Рали „ България “. Това съобщи в изявление за БГНЕС рали състезателката Екатерина Стратиева, която ще вземе присъединяване в 52-то издание на влиятелното съревнование.


Стратиева показа, че упованията й са за едно хубаво съревнование. „ Очакванията ми са да създадем едно хубаво съревнование – нови трасета, нова локация. Мисля, че имам подготовката, тъй като предния уикенд бяхме в тежко европейско съревнование, това чакам да бъде по-леко, макар че не знам още какви ще са трасетата. Имайки поради това партньорство, което имаме за това съревнование, то ни даде много огромно успокоение в тима, че нещата ще се случат и не трябваше до последния миг да сме обезпокоени – дали ще успеем да съберем бюджет, дали ще подготвим автомобила както би трябвало.

Тя си сложи за цел влизане в тройката при мъжете, като съобщи, че ще гони първото място при дамите. „ Ще се борим наедно с мъжете в нашия клас, желае ми се да влезем в тройката. Ще има и няколко дамски участия, там в случай че мога, желая си първото място. И другото, колкото се може по-напред в генералното класиране “, разяснява още трикратната европейска шампионка, която разгласи партньорство с компанията Betano.

Рали „ България “ е най-престижното автомобилно съревнование в страната. Неговото 52-ро издание ще се организира сред 1 и 3 септември 2023 година в региона на Велико Търново и е трети кръг от националния рали шампионат и е годно за European Rally Trophy. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР