Ще се борим до пълна победа и това включва мощна

...
Ще се борим до пълна победа и това включва мощна
Коментари Харесай

Нетаняху: Победата над Хамас включва мощна акция в Рафах

" Ще се борим до цялостна победа и това включва мощна акция и в Рафах, откакто позволим на цивилното население да напусне зоните на бойните дейности ".


Това съобщи израелският министър председател Нетаняху, на фона на задаващата се офанзива на израелските отбранителни сили (ЦАХАЛ) против Рафах, в южната част на Ивицата Газа, съобщи Агенция Франс Прес.

Редица международни водачи и междуправителствени организации насочиха предизвестие към Израел да се въздържи от нахлуване против Рафах, заради опасенията от филантропична злополука.

БГНЕС напомня, че градът се трансформира в последно леговище за стотици хиляди палестинци, които бяха разселени в хода на войната сред Израел и Хамас, която стартира на 7 октомври.

В настрана видеоизявление в Telegram израелският министър председател съобщи, че единственият метод да се обезпечи освобождението на заложниците, които към момента се държат от бойците на Хамас, е да се продължи с военния напън.

" Досега сме освободили 112 заложници посредством композиция от мощен боен напън и твърди договаряния ", сподели той./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР