Ще се бия трети път за световната титла, уверен е

...
Ще се бия трети път за световната титла, уверен е
Коментари Харесай

Кубрат Пулев щял да се бие пак за световната титла

Ще се удрям трети път за международната купа, убеден е Кубрат Пулев. Българинът даде конференция преди идната си пердах в тежка категория против Джери Форест на 15 май в Лос Анджелис. Същата вечер ще се боксира и брат му Тервел, който още се изправи против именития руснак Сергей Ковальов.

 

" Готов съм за този дуел, уповавам се и противникът ми да е. Уважавам го, гледах му към 100 пъти последната борба с Майкъл Хънтър, само че аз съм на друго равнище, имам всичко и ще му е необикновено мъчно. На кръга ще се срещне с едно диво животно, което е доста интелигентно. ", сподели Кубрат преди боксовата церемония.

 

" Това е спорт, това не е война, може би след борбата с Джери ще сме другари ”, добави българинът по време на обичайното заставане лице в лице.

 

Съперникът на Кубрат е на 35 години. На професионалния кръг има 26 триумфа, 4 провали и 2 равенства.

 

За последно Кобрата се качи на кръга по напълно боксови правила на 12 декември 2020 година Тогава той претърпя проваляне от Антъни Джошуа в мач за международните трофеи в тежка категория. Това беше и втората загуба в кариерата му. В своя професионален актив българинът има 28 победи (14 с нокаут).

 

Източник: БНР

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР