"Ще се бием за демокрация. За първи път ще свалят

...
"Ще се бием за демокрация. За първи път ще свалят
Коментари Харесай

Сблъсъци в парламента! Ще има ли бой?

"Ще се бием за народна власт. За първи път ще смъкват зам.-председател поради свои мисли и хрумвания. Това не се е случвало в никакъв случай в българската история. Моля медиите на вземете и да прочетете претекстовете за настояването на оставката и ще видите, че няма нито един претекст за настояването на оставката ". Това сподели Георги Свиленски от Българска социалистическа партия в коридорите на Народното събрание пред камерата на bTV.

"Само Цветанов призна, че не може заместник-председател да има друго мнение от ръководителите на Народно събрание. Всеки депутат е свободен да се изявява. Той не би трябвало да има същото мнение с ръководещите, откакто е в съпротива ", допълните депутатът. Деси Атанасова от ГЕРБ пък се учуди от констатацията на Свиленски, че ще има пердах за народна власт.

"Аз съм учудена от констатацията на господин Свиленски, че ще има пердах за народна власт. Някои от тях нарекоха народът "дебили ". Недопустимо е. Комунистическият режим е разгласен за незаконен. Не стана ясно дали изявлението на Жаблянов е неговото персонално мнение ", изясни тя. В момента Българска социалистическа партия изиска отпадането на точка първа в дневния ред на Народното събрание, която предвиждаше гласоподаване на оставката на Жаблянов, само че процедурата бе отхвърлена.

Оставката на Валери Жаблянов беше поискана, откакто стана ясно, че е създател на скандалната констатация, че "Народният съд е належащо и неизбежно правораздаване ", залегнала в публична позиция на Българска социалистическа партия за "Луковмарш ".

Очаква се конфликт в Народното събрание.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР