Ще разберем тогава дали са разбрали ПП-ДБ къде са, или

...
Ще разберем тогава дали са разбрали ПП-ДБ къде са, или
Коментари Харесай

Пеевски: Вчера премиерът се изходи по неподходящ начин и се направи на мъж

Ще разберем тогава дали са разбрали ПП-ДБ къде са, или са дечица в детска градина. Ако са рационални хора, съществени политици, няма да хвърлят страната в рецесия, ще си създадат очевидна коалиция, с цел да няма нищо прикрито и мрачно.

Това съобщи съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание. Така той разяснява заложената от водача на ГЕРБ Бойко Борисов хронограма на диалозите с ПП-ДБ в идващите седмици, в която датата за съгласие е 8 март.

След като забележим какво ще вършат, ние ще преценим какво и по какъв начин ще поддържаме. Правителство да има – за Движение за права и свободи е значимо, отсече Пеевски. И изясни, че страната не би трябвало да бъде хвърляна в рецесия, а за всичко друго – регулатори, това били бъдещи договаряния, които би трябвало да се водят.

Но сериозните мъже би трябвало да седнат съществено, сериозните партии да договарят и да създадат устойчиво държавно управление. Това би трябвало да бъде в името на България, уточни Пеевски.

„ Партийните пристрастия и всевъзможни такива нажежавания би трябвало да се оставят настрани. Защото виждам през вчерашния ден министър председателят, който съвсем е в оставка, се изходи по несъответствуващ метод и се направи на мъж. Нека си прибере това самочувствие, той е просто един назначен от Народното събрание министър председател, да остави водачите на партиите да договарят и да не прави неща, които могат да бутнат България в рецесия “, разяснява Пеевски.

„ Не е съществено за един министър председател да споделя това „ да “, това „ не “, без да е прочел нещо. Нека се научи да чете, да гледа и мислех, че за тези 9 месеца е станал по-мъдър, през вчерашния ден не го видях това. А в противен случай “, продължи той.

Изборите постоянно са вид. За Движение за права и свободи избори 2 в 1 е превъзходен вид, тъй като сме подготвени за избори, само че не е добре за страната, би трябвало да мислим за хората, какво се случва с тях при тези земетресения толкоз години, това не е добре за страната. За Движение за права и свободи е значим държавният интерес и хората, на второ място партийният интерес, добави Пеевски. И прикани и другите да вземат образец от Движение за права и свободи, и да създадат това, и да мислят за България./24 часа

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР