ще разберем дали Недялка ще успее да защити черната си

...
ще разберем дали Недялка ще успее да защити черната си
Коментари Харесай

Ще успее ли Недялка да защити мястото си в Hell’s Kitchen България?

ще разберем дали Недялка ще успее да отбрани черната си куртка или ще напусне топ кулинарното риалити в българския ефир близо две седмици преди финала.

Опитът и дългите години в кухнята не ѝ помогнаха да сътвори своята кулинарна визитка в една хапка и да взриви сетивата на началник Виктор Ангелов с гений и креативност.

Конкуренцията подвигна високо летвата и Недялка вместо да направи „ аmuse bouche “ - шедьовър се провали с гръм и тропот. Усилията й да завоюва още веднъж утвърждението на началник Ангелов и да си върне уважението на сътрудниците си в Кухнята на Ада продължиха и по време на осъществяването на вечерните поръчки. Кухнята на Hell’s Kitchen България беше поверена в нейните ръце, само че ръководството й се сблъска освен с голям брой подводни камъни, само че и със личната й суматоха и нерешителност.

Това принуди началник Ангелов да се намеси със избавителна тактичност, само че дали ще се окаже задоволително? Ще успее ли Недялка да преодолее саботажите и да стимулира останалите готвачи да я поддържат в напъните й за оцеляване в Hell’s Kitchen България? И кой ще бъде идващият номиниран, който ще се изправи против нея в люта битка за мястото си в най-оспорваното кулинарно съревнование в българския ефир?
 NOVA
Майстор готвачите на началник Ангелов ще би трябвало да се оправят с бурни страсти и същинска рецесия в Кухнята на Ада. Откровени саботажи, женски кавги и конфликт на мощни характери ще бележат осъществяването на вечерните поръчки. Едно наказване за изстудяване на пристрастеностите ще покаже на петимата черни командоси на началник Виктор Ангелов чие движение е определящо в Кухнята на Ада и че в Hell’s Kitchen България не може да има самотни бегачи на дълги дистанции, които се преценяват единствено със себе си.

Недялка ще продължи с напъните си да дърпа крепко юздите в кухнята и да се пробва да владее ситуацията, само че мощното й предпочитание да резервира черната си куртка ще я принуди да стъпи изкривено. Зрителите на NOVA ще видят по какъв начин едно съревнование ще прерасне в яростна военна битка, а сълзи на отвращение ще се редуват с гневно безмълвие.

Два тима ще се състезават, с цел да потвърдят кои са по-добрите в кухнята, само че успеха ще е белязана с подли клопки и нечестна игра. Един готвач няма да успее да овладее страстите си, различен ще е подготвен да мине през пъкъла, с цел да пребори конкуренцията, а трети ще би трябвало да се оправя с изменничество, обвинявания и възприятие за виновност.

Ще има ли още осъдени от началник Ангелов готвачи и ще има ли още един с оранжева куртка ще узнаем единствено в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA. Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР