Ще работя за изцяло нов Кодекс на труда в следващия

...
Ще работя за изцяло нов Кодекс на труда в следващия
Коментари Харесай

Предизборен дебат: Кръстосан огън между дами за COVID кризата и харченето на пари преди вота

Ще работя за напълно нов Кодекс на труда в идващия български парламент.
Това съобщи в ефира на утринния блок по bTV по време на избирателен спор претендентът за депутат от ГЕРБ Деница Сачева. Тя изясни, че държавното управление постоянно се е стремило за прави баланс сред икономическите и здравните ограничения за преодоляване на.
Ирена Анастасова от Българска социалистическа партия разяснява, че има какво да се направи в областта на образованието, а всичко, което Българска социалистическа партия прави, е политика, ориентирана с грижа към хората.
Искра Михайлова от Движение за права и свободи съобщи, че посланието на Движението е е обвързвано с рестартиране на държавността, а Цецка Бачкова от " Демократична България " разяснява, че от политическото обединяване са подготвени с в детайли написана стратегия за рационализация на България. Но първо би трябвало да работим за разграждане на корупционния модел на ръководство.
Мая Манолова от " Изправи се! Мутри вън! " съобщи, че първият план за решение, който ще внесе в новия парламент, е за основаване на Парламентарна комисия по проверка на ръководството на Борисов. Манолова уточни, че илюстрацията на числата, които отразяват, е цялостен неуспех.
Ирена Анастасова от Българска социалистическа партия уточни, че от левицата могат да утвърдят свободен избор на ваксини у нас посредством непосредствено договаряне с производителя. Според Анастасова има национални институции, които могат да одобрят една или друга ваксина.
Искра Михайлова от Движение за права и свободи разяснява, че като евродепутат следи имунизирането в Европа и уточни, че България е доста обратно в темпа на имунизиране, което се дължи на незавършена работа на национално равнище. Това е, което се вижда от Брюксел. 
Според Цецка Бачкова от " Демократична България " се раздават предизборно пари на калпак. По думите на Бачкова България няма проект за излизане от рецесията. От своя страна Мая Манолова разкритикува държавното управление за бавния ритъм на имунизацията и съобщи, че министър председателят Борисов дължи отговори във връзка с имунизациите. Само 220 млн. лева дейно са достигнали до бизнеса, разяснява Манолова.
Деница Сачева от ГЕРБ означи, че няма нито една неоползотворена ваксина, като се чакат дози от всички производители, които са получили утвърждение. Деница Сачева не се съгласи с изказванията за предизборно разпределяне на пари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР