Ще работя в полза на хората“, заяви в първото си

...
Ще работя в полза на хората“, заяви в първото си
Коментари Харесай

Новият областен управител на Пловдив пред Дарик: Ще работя в полза на хората

„ Ще работя в интерес на хората “, съобщи в първото си изявление за Дарик новият регионален шеф на Пловдив Илия Зюмбилев. Кандидатурата му беше одобрена в четвъртък с решение на Министерски съвет.

Зюмбилев е ръководител на Българския аграрни национален съюз (БЗНС). По информация на Дарик, той е препоръчан за поста персонално от водача на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев. Самият Зюмбилев обаче не удостовери дали това е по този начин на 100% и изясни, че по - скоро е номинация на Български земеделски народен съюз, получила необятна поддръжка от ГЕРБ и Политическа партия в града на тепатата. А по отношение на канидатурата си, новият регионален шеф я определикато компромисна и уравновесена.

Илия Зюмбилев е инженер по обучение, има докторска степен по материалознание, специализирал е в едно от най-престижните висши инженерни учебни заведения в света – университета ENSAM в Париж, Франция. Автор е на голям брой научни изявления и няколко книги, издадени в България, в други европейски страни, в Съединени американски щати и Канада. Бил е хоноруван учител в пловдивския филиал на Техническия университет - София.

Официалната гала по приемане на поста ще се състои в понеделник в постройката на регионална администрация в Пловдив.

Сред целите на новия регионален шеф са реализацията на плана каскада „ Въча “, Градската железница и почистването на речните корита в региона.

Още за провокациите на поста регионален шеф и за значимите планове, които би трябвало незабавно да се случат– слушайте изявлението на Искра Койчева с Илия Зюмбилев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР