“Ще работим страната ни да бъде щастливо място, пълно с

...
“Ще работим страната ни да бъде щастливо място, пълно с
Коментари Харесай

Милена Стойчева: Ще работим България да бъде щастливо място

“Ще работим страната ни да бъде щастливо място, цялостно с предприемчиви и стопански овластени хора ”. Това ще е задачата на новата министърка на нововъведенията и растежа Милена Стойчева, съобщи 24 часа.

“Ставайки общественик, трансформирам ролята си, само че задачата остава същата. Включвам се в това държавно управление с ясното схващане за основния исторически миг, в който се намира страната ни. Вярвам, че с опита си ще оказа помощ духът на съдействие и отворено мислене да „ болести “ още по-широко България “,заяви Стойчева.

„ Благодаря за сърцатата работа на целия екип на министерството на нововъведенията и растежа, че работиха за хората на България! Оставяме задействан запас от 820 млн. лева под формата на отворени за кандидатстване от предприятията процедури по Плана за възобновяване.Пожелавам ви триумф “, обърна се Пулев към Стойчева.

Според министър Стойчева имаме капацитет за позициониране на България като страна на новото потомство дълбоки нововъведения, мощна предприемаческа и старт-ъп просвета, и интелектуален и проучвателен потенциал, който може посредством комерсиализация да увеличи конкурентноспособността на стопанската система.

Етикети: иновацииминистърСтойчева
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР