Ще пуснем две по-бързи линии в направление Варна и в

...
Ще пуснем две по-бързи линии в направление Варна и в
Коментари Харесай

Транспортният министър: През май пускаме по-бързи жп линии до Бургас и Варна

Ще пуснем две по-бързи линии в направление Варна и в направление Бургас, ще скъсим времето за пътешестване с най-малко един час, добави още Събев.

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Николай Събев, сподели че анализът е повече от явен - има проблем с транспортната съгласуваност на България с Европа. „ Ние сме единствено 12% отговарящи на стандартите за транспортна европейска мрежа. Но по-важното е какво считаме да създадем - ние сме хора практични, които няма да се оплакват от наследството. Просто споделяме, че имаме доста работа и се запретваме ".

Първият ни приоритет беше железницата, добави Събев. „ За да можем да отговорим на условията на европейската общественост да сме в зелената договорка и да отговаряме на стандартите за декорбанизация на превоза, по-добре е да влагаме в жп превоз и главно да минем на релси и с това да станем зелени ".

Виждам огромната степен на съмнение на хората за опцията да се случат промените, изясни Събев. „ Желанието за промени значи да имаш куража да посрещнеш всички съветници, които ще ти кажат - не по този начин, а по различен метод го направи. И последователно да коригираш курса на промяната, с цел да постигнеш в последна сметка резултат ".

Аз нямам подозрение, че ще бъде осъществено това, което сме декларирали, че би трябвало да бъде направено, безапелационен е Събев.

От мегахолдинг вършим работещо дружество в БДЖ, изясни министърът. „ С петима специалисти разгледахме опциите и установихме, че от един мегахолдинг можем да създадем едно малко комерсиално плътно дружество. Очевидно ще има съкращения, тъй като от три администрации би трябвало да стане една. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР