ще проведе редовното си заседание чрез видеоконферентна връзка днес, предаде

...
ще проведе редовното си заседание чрез видеоконферентна връзка днес, предаде
Коментари Харесай

Министерският съвет заседава онлайн ден преди Нова година

ще организира постоянното си съвещание посредством видеоконферентна връзка през днешния ден, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Правителството ще разиска реда за погашение на втора пенсия, посредством редакция на Кодекса за обществено обезпечаване, излиза наяве от предварителния дневен ред на последното си постоянно за тази година съвещание. Уреждат се и трите типа пенсионни артикули, които ще се изплащат от универсалните пенсионни фондове - пожизнената пенсия за напреднала възраст, разсроченото погашение на средствата по самостоятелната партида и еднократното погашение в случаите, когато насъбраните средства са незадоволителни за разпределяне на посочените два типа пенсионни продукта.
 Отровното трио: Събираме пред Министерски съвет изтърканите обувки на емигрантите " Отровното трио ": Събираме пред Министерски съвет изтърканите обувки на емигрантите
Антиправителствен митинг пред Министерски съвет ще се организира през днешния ден, 5-ти ноември. Мотото на демонстрацията е „ Ден 120: Изтъркани...
Очаква се на съвещанието през днешния ден да бъде взето решение за разпределяне на помощта от 50 лв. на пенсионер и през януари, както и удължаването на мярката 60 на 40 до март следващата година. Удължаването на мярката беше разисквано през вчерашния ден на съвещание на съвета за тристранно съдействие, а като база ще се приема осигурителният приход през октомври.
Министрите ще одобрят план на решение за приемане на Национална тактика за понижаване на бедността и поощряване на общественото включване 2030. Ще бъде разискван план на решение за одобрение на промени в Кодекса за обществено обезпечаване.
Кабинетът ще реши и за изменение и допълнение на правилника за използване на Закона за протекция на детето, признат с разпореждане на Министерския съвет от 2003 година
Предстои да бъде утвърдено и изменение на наредбата за командировъчните средства при чуждестранен мандат, призната с разпореждане на Министерския съвет от 2008 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР